De Klussenier Marco Dam

De Klussenier Marco Dam
De Klussenier Marco Dam

Blauwhuisterweg 42
9231 AD Surhuisterveen

Dien uw aanvraag in »

0512 77 72 88
06 1374 2368
marcodam@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 67796257

Even voorstellen

Mijn naam is Marco Dam, ik woon samen met Bertha en onze kinderen in Surhuisterveen. Bent u opzoek naar een professionele vakman voor renovatie- of onderhoudswerkzaamheden? Ik ben beschikbaar voor Surhuisterveen en omgeving Drachten.

Ik ben mijn hele leven al werkzaam in de bouw en heb mezelf opgewerkt van leerling timmerman naar hoofduitvoerder bij een groot bouwbedrijf. Ik merkte dat ik minder voldoening haalde uit mijn werk. Ik wilde graag de vrijheid om op maat verbouwingen te leveren. Gewoon bij de mensen thuis en niet meer de grote onpersoonlijke projecten. Ik ben op zoek gegaan naar de mogelijkheden om mijn eigen klusbedrijf te starten en kwam zo bij De Klussenier terecht.

Wat kan ik voor u betekenen?
Ik ben gespecialiseerd in onder andere het renoveren van de badkamer en het toilet, het verbouwen van alle diverse ruimtes in de woning, het maken en plaatsen van kozijnen, ramen en glaszetten en glasvervanging in het algemeen, uiteraard met het daarbij horende schilderwerk. Ook voor de plaatsing van keukens, timmerwerk en onderhoudswerk kunnen klanten bij mij terecht. Maar ook voor diverse werkzaamheden in de tuin zoals de realisatie van een carport, tuinhuisje, pergola en schutting. Kortom, voor alle grote maar ook kleine klussen. Het voordeel van die veelzijdigheid is dat klanten maar één man over de vloer krijgen die verantwoordelijk is voor alles rondom de verbouwing. 

Naast de vakkundige uitvoering mag u van mij ook kwaliteit verwachten voor een eerlijke prijs. Betrouwbaarheid is de sleutel voor een goede samenwerking. Dit betekent dat we vooraf alle zaken rondom de opdracht bespreken en vastleggen in een vrijblijvende offerte. Daarnaast ontvangt u 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden. Deze garantie ontvangt u ook wanneer ik eventueel een collega inhuur. Ik verzorg alles rondom de verbouwing en draag hiervoor ook de verantwoordelijkheden. Zo heeft u heeft slechts 1 aanspreekpunt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie? Neem gerust contact met mij op voor  een vrijblijvende afspraak. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te vertalen naar een bouwtechnisch uitvoerbaar plan. Kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Surhuisterveen op www.klusseniermarcodam.nl.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Surhuisterveen voor:

  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.

Specialisaties

  • Keuken renoveren of installeren
  • Toilet renoveren of installeren
  • Kozijnen plaatsen of renoveren
  • Onderhoudswerk
  • Ramen plaatsen
 
Loading...